Tjen penger med dugnad i dag

Som idrettsklubb er det utrolig viktig å ha et godt fellesskap og samarbeid blant medlemmene. Har man ikke dette, da mangler det sosiale elementet som er så utrolig viktig innen sport, og et godt fellesskap kan samtidig bidra til et idrettslag som presterer bedre på det sportslige planet. Det har altså flere fordeler når idrettslaget sosiale aspekt fungerer, og medlemmene føler seg som en del av et fellesskap der alle er velkomne. Man kan bidra til dette og styrke lagets fellesskap ved å arrangere forskjellige aktiviteter. Det kan være små arrangementer i klubben, men det kan også være litt større teambuilding aktiviteter, opplevelser og turer. Her vil man virkelig oppleve hvordan medlemmene utvikler dres sosiale forhold, og alle bygger sterkere relasjoner til hverandre. 

Men det er ikke alltid like lett å finne penger i budsjettet til slike arrangementer som vanlig idrettslag. Her er det ofte ikke så mye penger å gjøre bruk av, og det er ikke alltid mulig for medlemmene selv å bidra med store beløp. I slike tilfeller er dugnad for idrettslag en helt opplagt løsning. Dugnad er i virkeligheten en veldig simpel prosess, der dere kjøper inn billige produkter og selger de videre i fellesskap til en litt høyere pris. Slik er dere felles om å tjene inn penger, som da skal brukes til et felles formål.

Hos norskdgunad.no kan du finne masse informasjon og veiledning om dugnad, og hvordan dere kan komme i gang med det. De hjelepr deg gjennom hele prosessen med råd og gode tips, og en detaljert veiledning trinn for trinn. Samtidig tilbyr de brukbare produkter av høy kvalitet til lave priser, som dere kan selge til deres dugnad. Det kan for eksempel være dopapir, som er en veldig enkel ting å selge fordi den er så anvendelig. Selg den privat til venner, familie og bekjente, eller arranger markeder eller lignende for å nå ut til et større publikum.

Dere velger selv hvilket felles formål dere vil anvende pengene til. For et idrettslag vil det for eksempel være opplagt å arrangere en tur i innland eller utland der dere kan besøke et stort sportsanlegg, se de profesjonelle lag spille og selv delta i en morsom treningsleir. Det kan også være andre teambuilding aktiviteter og opplevelser, som ikke har så mye med selve sporten å gjøre, men som styrker fellesskapet og skaper gode relasjoner. Besøk norskdugnad.no i dag for å se hvordan dere kommer best mulig i gang.

Maria Laugesen