Spar strøm med Philips LED pærer

Hos Lampeguru.no kan du finne et stort utvalg av lamper og belysning. Men du kan selvfølgelig også finne masse forskjellige tilbehør til disse. En lampe krever den helt riktige lyspæren for å være slitesterk og gi det riktige lyset. Med de smarte LED-pærer fra Philips får du både høy kvalitet og en utrolig energi-effektiv lyskilde. Den nok største fordelen ved å velge LED-pærer frem for vanlige lyspærer er, at du sparer utrolig mye på strømmen og får en utrolig lang levetid. Og alt dette får du helt uten å gå på kompromiss med lysets farge og styrke, som fortsatt er like klar og flott.

Med Philips LED-pærer får du en energibesparende lyspære, som kan gi en mye lavere strømregning hver måned. Du kan forvente en høy slitestyrke og holdbarhet helt opp til 30 år. Den avanserte teknologien gjør det mulig å gi samme, flotte lys, som du kjenner fra vanlige lyspærer, men uten å bruke like mye strøm. De finnes i masse forskjellige former og typer, men størrelsen er liten og kompakt. 

Hos Lampeguru.no finner du et utrolig stort utvalg av Philips LED pærer. De finnes i den helt vanlige standard modell, flotte former, som rør eller med stift. Du kan også finne pærer med andre farger en hvit og slik skape en helt spesiell stemning med farget lys i hjemmet. Alle LED-pærer på nettsiden lever opp til samme høye krav om kvalitet, og derfor kan du forvente samme kvalitet på alle modeller. Besøk siden i dag og se, om du kan finne en LED-pære, som passer til belysningen i ditt hjem. På nettsiden bestiller du raskt og enkelt, og prisen har blitt presset helt i bunn for å gi deg høy kvalitet til lave priser. Du vil selv oppleve forskjellen, når du skifter ut din vanlige lyspære med en helt ny LED-pære fra Philips.

Maria Laugesen