Søte wallstickers for barnerommet

Når du skal innrede et barnerom er det ikke nok med møbler, belysning og tekstiler. Det skal være noe som gjør rommet unikt, skaper en koselig stemning og viser personligheten til barnet ditt. Ofte er det de små detaljer som virkelig samler rommet, og som gjør at barnet ditt føler seg hjemme og elsker å være på sitt eget rom. Én måte å skape et varmt, unikt og personlig barnerom er med ulike pynteting, og her er veggpynt et særlig godt valg. Pynt de ensfargede vegger med de populære wallstickers for å oppnå et koselig uttrykk med et personlig preg.

Wallstickers er en type klistremerker som kan settes opp på veggen. De er enkle å sette opp, og de kan også lett fjernes igjen uten at de etterlater merker. Slik kan de skiftes ut når barnet vokser opp og får nye interesser eller ønsker. Hos Kidsparadise.no finner du et bredt utvalg av wallstickers for store og små, gutter og jenter. Deres sortiment inkluderer masse ulike størrelser og former, motiver og farger slik at du og barnet ditt kan finne akkurat deres favoritter. Velg blant annet wallstickers fra Disney eller andre eventyr, og pynt rommet med Pluto, Olaf fra Frost eller en av de mange Disney prinsesser. Du kan også velge mer generelle wallstickers med dyr, planter, transportmidler eller bygninger. Eller hva med å bruke bokstav wallstickers til å stave ord? Du har også muligheten til å velge wallstickers med ferdig tekst og søte sitater.

Uansett hva du foretrekker, så finner du den riktige wallsticker for barnerommet hos Kidsparadise.no. Besøk selv nettsiden for å se hele utvalget, og velg i fellesskap med barnet ditt hvilke motiver som er deres favoritter. Da kan dere gå i gang med å pynte og innrede barnerommet, og oppnå et helt nytt og mer personlig uttrykk.

Maria Laugesen