Nowas – rengjøring for bedrifter

Nowas er et dansk bedrift som selger rengjøringsutstyr, maskiner og forbruksvarer bare for bedrifter, og som betyr at alle produktene som de har på hjemmesiden er 100% ment til å brukes for større områder eller for oppgaver som kanskje trenger større kvalitet enn på hjemmebane. Din bedrfit, forening eller institusjon kan derfor finne alt av produkter som passer deres behov og hva dere har bruk for, i viten om at dere får produkter av kvalitet og med god service med på kjøpet. Bedriften har også flere betalingsalternativer som PayPal, kort eller faktura, og produktene får du levert etter 1-5 virkedager fra mottatt ordrebekreftelse. I tillegg får dere 14 dagers retur- og angrerett på kjøpet.

På hjemmesiden kan du finne produkter til både innendørs- og utvendigbruk, og maskiner som gjør jobben mye enklere for rengjøringen hos din bedrift.

Rengjøring til innvendig bruk

Nowas har ekstremt mange rengjøringsprodukter på hjemmesiden til innvendig bruk. Her kan du finne vinduspusseutstyr til innendørsbruk, rengjøringsvogner fra blant annet Tina Trolleys, gode mopper av kvalitet fra merket Ecolab som utvikler bæredyktige løsninger, kluter, svamper og gulvpads, hansker, doseringsutstyr og alt du trenger for å få et godt sted å jobbe. Noe annet viktig er selvfølgelig støvsugere, og på Nowas sin hjemmeside kan du derfor finne de beste merkene på markedet som er Ghibli, Nilfisk og Kärcher. Du kan derfor også finne tilbehør og ekstra utstyr på Nowas hvis du mangler deler til dine støvsugere – eller andre gulvmaskiner.

Rengjrøing til utvendig bruk

På Nowas kan du også finne et stort utvalg av produkter som du kan bruke undendørs, og du kan derfor finne alt av vinduspusseustyr og vinduspusserstiger, utstyr til å vaske takrenner med, høytrykkspylere og mye annet. Og selvfølgelig har Nowas tilbehør og ekstrautstyr til alle produktene, så du kan alltid være klar til å kjøpe noen ekstra deler til de produktene du har investert i. Alle produktene er fra de beste merkene på markedet, og kan være merker som Sörbo, Unger, Streamline Systems, Gardiner Pole Systems, XLine Systems og Triumph – og mange flere!

Hvis din bedrift trenger vanntanker, så har Nowas et stort utvalg av det også. Du kan finne vanntanker fra 4 liter og helt opp til 1.300 liter, og er perfekt til å transportere og oppbevare vann hvis nødvendig.

Maskiner som gjør jobben enklere

Din bedrift kan også finne maskiner på Nowas sin hjemmeside, og er spesielt et perfekt match hvis dere har noen større arealer som skal rengjøres. Du kan derfor finne damåstøvsugere, luftrensere, tepperensemaskiner, støvsugere og mye annet. Du kan også finne generatorer og kompressorer, og mye annet perfekt for bedrifter.

admin