Morsomme og utfordrende escape rooms

Escape Rooms er et relativt nytt konsept som fort blir mer og mer populært over hele verden. Konseptet kjenner du kanksje fra de gamle PC-spill der man var stengt inne i et rom og måtte klikke rundt på skjermen for å finne ulike redskaper til å komme seg ut. Et escape room minner om dette, men nå har det blitt til virkelighet, og det er deg selv som er deltager. Du blir altså sammen med laget ditt stengt inne i et fysisk rom. Her inne er det gjemt masse spor og hints til hvordan man kommer seg ut. Det kan enten være gåter eller oppgaver som må løses, eller det kan være gjenstander som skal finnes. Når siste spor er funnet, finner man som regel en nøkkel eller kode slik at du kan komme deg ut av rommet.

Mens alt dette skjer teller klokken ned, og etter en time har tiden gått. Dere må altså nå å løse alle oppgaver og finne alle spor før tiden render ut. Det gjør det til et veldig intenst og spennende spill, og når man selv er deltager blir man utrolig opptatt av leken og gir seg fult ut.

Escape rooms er perfekt underholdning for hele familien, fordi alle kan være med. Du trenger ingen særlig viten eller evner, men det gjelder derimot om å samarbeid og tenke kreativt. Derfor kan både store og små være med, og det er en god måte å bli bedre kjent med hverandre og lære å arbeide sammen. Derfor er det også en morsom utfordring for idrettslag, kolleger eller lignende som en teambuilding aktivitet. Du kan finne ditt Escape room i Oslo hos Teamescape.no. De tilbyr noen virkelig gjennomførte og spennende rom og historier, som uten tvil vil utfordre dere og gi dere en både morsom og nervepirrende aktivitet. 

Maria Laugesen