Mindfulness og massasje

I dagens stressende samfunn er det flere og flere som har startet å ta noen skritt tilbake – og også inn i seg selv. Mindfulness er noe de fleste har hørt om nå, og det går sammen med å finne ro i sinnet og i kroppen. Det å være bevisst rundt sine tanker, følelser og også den fysiske kroppen gjennom meditasjon og yoga. Det handler ikke mer om å oppnå ambisiøse oppgaver og prøve å vise sin verdi i samfunnet, men heller å finne verdi i seg selv. Kjærlighet til en selv gjennom å passe på det mentale, og også det fysiske gjennom trening og massasje.

Mindfulness og meditasjon

Ønsker du selv å komme i gang med en stressfri hverdag, og passe mer på deg selv? Så finnes det virkelig mange bøker, apps og videoer der ute som kan hjelpe deg på vei. Er det vanskelig for deg å komme i gang med meditasjon, anbefaler vi derfor at du sjekker ut appen «Headspace» som er super populært. Du kan også søke på bøker innen mindfulness. Én vi anbefaler er Eckhart Tolle som har skrevet noen virkelig gode bøker om å være tilstede i nået. Du kan også finne tusenvis av videoer på blant annet YouTube, hvor de viser hvordan å komme i gang med meditasjon og å finne seg selv.

Yoga og massasje

Det er også blitt påvist at bevegelse har mye å si for det mentale, og derfor er yoga og massasje noen gode måter å gjøre det på. Det inngår nemlig også mye mindfulness i dette, da det er å være tilstede med sitt sinn og sin kropp. Det finnes nå også mange massasjestoler som har inkorporert lydbølgeterapi til stolen, og du kan derfor enkelt hjemme få massasje for hele kroppen og på samme tid bruke lydbølgeterapi som er en mindful og anti-stressende terapi.

admin