Massasjestoler til kontoret

Det er få ting som er så avslappende og avstressende som en god massasje. Følelsen av å få samtlige muskler i kroppen behandlet med myke eller harde press og trykk, er noe av det mest behagelige som finnes. Det er også derfor at en massasje i ny og ne er godt for annet og mer enn kun avslapping. Massasje styrker kretsløpet, øker blodsirkulasjonen i muskler og organer, og sørger for at kroppen utskiller endorfiner som gjør deg godt og får kortisolnivået til å stupe.

Massasje til hverdag med en massasjestol

Tenk hvis man kunne besøke massøren hver dag – til og med i arbeidstiden. Det er en luksus, som er de færreste forunt. Spesielt fordi massører for det meste tar en betraktelig timepris. Og selv om du kunne ønske at du kunne skjemme bort dine kollegaer på kontoret med en massasjeordning i firmaet, ville utgiftene hurtig overstige den forventede stigning i produktiviteten, hvis det skulle foregå hver dag. En løsning kan være å kjøpe inn en lekker massasjestol, som kollegaene fritt kan benytte seg av i deres pauser, og dermed få adgang til på en rask og behagelig måte å få løsnet smertefulle muskelspenninger. Det er nemlig ikke helt kostnadsfritt å ha en stillesittende arbeidshverdag. Flere og flere kontoransatte langtidssykemeldes med ryggproblemer som skyldes dårlig sittestilling og monotone bevegelsesmønstre. Hvis du ønsker å forebygge dette, kan du hos IWAO Massasjestoler finne en lekker massasjestol i høy kvalitet – og til en overkommelig pris.

Hvilken massasjestol skal jeg velge?

Massasjestoler fra IWAO Massasjestoler fås i mange forskjellige varianter. Felles for de alle er at de er utrolig billige, de har mange muligheter, og den høye kvaliteten de besitter. Samtidig er de alle utviklet etter ergonomiske og anatomiske prinsipper for å gi optimal behandling av nakke, skuldre, rygg og korsrygg. Visse modeller kan også gi ben- og fotmassasje. Se alle modellene på IWAO-massasjestol.no.

admin