Finn din nye gatebukk

Vil du tiltrekke oppmerksomhet til din butikk uten for butikkens lokaler i gaten eller på senteret? Eller har du et spesielt tilbud, som du gjerne vil reklamere for inne i butikken? Da er en gatebukk den helt riktige løsningen for deg. Gatebukken er en reklameløsning som består av et skilt med reklame på begge sider samt en robust, stabil fot. Derfor egner den seg utrolig godt til å stå akkurat der dine kunder kommer forbi. Det kan for eksempel være uten for klesbutikken, matbutikken, restauranten, optikeren, frisøren eller noe helt annet. En gatebukk har den fordelen at den kan anvendes både utendørs og innendørs. Inne egner den seg bra fordi den er flott, liten og praktisk, men samtidig kan den brukes for utendørs bruk, fordi den er robust og sterk slik at den kan holde til både regnvær, vind og andre værforhold.

Hos Easydisplay.no kan du garantert finne din nye gatebukk allerede i dag. De tilbyr nemlig et stort utvalg av gatebukker i mange varianter. Noen er designet med én stabil fot i midten, mens andre brettes ut til en trekant. Noen er utstyrt med særlige funksjoner som brosjyreholder i siden eller lignende. Slik kan du alltid tilpasse ditt valg etter dine spesifikke ønsker og behov, og du har rik mulighet for å finne akkurat den gatebukken som passer for deg.

Uansett hvilken modell du velger, så er du alltid garantert en høy kvalitet. Alle produkter lever opp til en høy standard, og det er fokus på slitestyrke, praktiske og gjennomtenkte designs, brukervennlige løsninger samt en flott finish. Slik får du en gatebukk som er tilpasset deg og dine behov, og du har en løsning som du kan ha glede av i lang tid fremover. Samtidig får du selvfølgelig alltid en super kundeservice, og du får enkel netthandel samt rask levering.

Maria Laugesen