Effektiv og skånsom ullvask

Ull er et materiale som kan risikere å bli ødelagt og skadet ved vanlig vask. Det er nemlig slik at ull ikke tåler høy varme, og at vanlige vaskemidler typisk inneholder ingredienser som kan skade ullens utseende og struktur. Derfor er det nødvendig å følge noen spesifikke trinn og regler når du vasker dine ullplagg. Det betyr dog ikke at det trenger være verken dyrt, tidskrevende eller vanskelig å ta godt vare på dine ullplagg. Med de riktige produkter og et par tips til den korrekte fremgangsmåten kan du sikre skånsom og effektiv vask av dine ullplagg – raskt og enkelt. 

På Stell hjelper deg til å ta best mulig vare på dine ullplagg. De har nemlig utviklet den fantastiske På Stell Ullvask, som er spesielt produsert til formålet. Den er basert på naturlige oljer, som virker naturlig mykgjørende på ull, og som er særlig skånsom mot ull og silke. Samtidig inneholder den ingen av de blekemidler eller enzymer som kan ødelegge dine plagg. I tillegg er den miljøvennlig og økologisk nedbrytbar, og den inneholder ingen tilsetningsstoffer, parfym, palmeolje eller lignende som kan påvirke deg, dine plagg eller miljøet på en negativ måte. Den er svært drøy, og du trenger kun 1 spiseskje for ½ maskin. Derfor er det en ullvask som sikrer at dine ullplagg blir helt rene og myke, som er utrolig skånsom, og som verken skader deg eller miljøet. En god løsning som er enkel og rask å bruke i hverdagen, og som sikrer at du kan ta best mulig vare på dine ullplagg og ha glede av de i lang tid. 

Selvom ull er et følsomt material, så trenger du ikke vaske det for hånd. Vær dog oppmerksom på at det ikke tåler høy varme eller mye sentrifugering. Du kan med fordel velge programmet ullvask eller håndvask som finnes på stort sett alle moderne vaskemaskiner i dag. Det er et program som er spesifikt innstillet til skånsom og forsiktig vask. Bruker du dette programmet kombinert med å anvende På Stell ullvask fremfor vanlig vaskemiddel, da er du sikker på å få den best mulige behandlingen av dine ullplagg.

På Paastell.no kan du kjøpe din herlige ullvask og selv oppleve hvor enkel den er å anvende i hverdagen. På nettsiden kan du også lese en nærmere veiledning til hvordan du best mulig vasker ull og silke, og få gode tips til hvordan du unngår å skade dine plagg under vask. 

Maria Laugesen